Σχετικά με Εμάς

Καλώς Ορίσατε
στο Via Venetia

Χρειάζεστε Κάποια Βοήθεια; Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Ήταν καλοκαίρι του 2016 , όταν για πρώτη φορά ασχολήθηκα με τον τουρισμό στο νησί μου και συγκεκριμένα στον χώρο του καταλύματος.

Τον λάτρεψα αμέσως!

Από το πρώτο “Σαν το σπίτι σας!” , που ξεστόμισα σε εντελώς άγνωστους ανθρώπους, θέλοντας να τους κάνω να νιώσουν οικεία!

Από το πρώτο ‘’Να πάτε εκεί, να δείτε αυτό, να απολαύσετε το άλλο!’’, μέσα από την επιθυμία μου να γυρίσουν τον πανέμορφο τόπο μου και να αισθανθούν την μαγεία του!

Τότε ήταν που γεννήθηκε και η ιδέα να κάνω ένα γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων.

Ένα μικρό γραφείο, που μέσα από αυτό, θα μπορούσα να δείξω στους επισκέπτες μας το μεγαλείο της Κεφαλονιάς μου και να τους κάνω να την ζήσουν όπως εγώ!

Ένα μικρό γραφείο, με μεγάλη όμως διάθεση να προσφέρω τα μέγιστα δυνατά καλά, από το γελαστό καλωσόρισμα και τα ολοκαίνουργια αυτοκίνητα, τις λογικές τιμές και ποιοτικές παροχές του, μέχρι το ζεστό αντίο και στο επανιδείν.

Κυρίως, ένα μικρό γραφείο με μεγάλο νοιάξιμο και ιδιαίτερη φροντίδα, για τους ανθρώπους που με εμπιστεύονται για την μετακίνησή τους.

Ένα μικρό γραφείο που και όταν ακόμη μεγαλώσει, θα έχει την ίδια βασική μου αρχή:

‘’Ποτέ δεν θα επιτρέψω σε άλλον άνθρωπο να οδηγήσει αυτοκίνητο, που δεν θα επέτρεπα να το οδηγήσουν, τα ίδια μου τα παιδιά’’

Με σεβασμό,